Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Зеленски в емоционално обръщение: Злото отново е тук, но то не може да се скрие в бункер

Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога уточни през днешния ден, че злото се е завърнало в Украйна. Той съобщи това в прочувственото си видеообръщение по случай 8 май, Деня на успеха, на който Европа отбелязва капитулацията на нацистка Германия пред съдружниците във Втората международна война, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5085
,,Животът, за който бойците се сражаваха в онази война, завърши на 24 февруари, когато стартира съветската инвазия в Украйна. Злото се завърна. Отново! В друга форма, под разнообразни лозунги, само че със същите цели``, сподели той.

Зеленски акцентира, че Украйна и нейните съдружници ще победят.

Злото не може да остане ненаказано, то не може да се скрие в бункер, сподели той.

Специалното видеообръщение за днешния ден е черно-бяло. На него Зеленски стои на фона на разрушени и опожарени жилищни здания в Бердянка, близо до Киев.

Нацисткият водач Адолф Хитлер прекара последните дни от живота си в бункер в Берлин, където се самоуби през последните дни на войната, напомня Ройтерс. Москва назовава нашествието си в Украйна " специфична военна интервенция " за " демилитаризация " и " денацификация " на съседката си и за унищожаване на антируския шовинизъм, подхранван съгласно нея от Запада. Украйна и Западът споделят, че Русия е почнала непровокирана експанзия.

Инвазията в Украйна лиши живота на хиляди хора и направи близо 10 милиона души бежанци. Тя докара до сурови западни наказания против Москва и породи опасения от по-остра борба сред Русия и Запада, отбелязва Българска телеграфна агенция.

В Русия Денят на успеха 9 май е един от основните празници - възпоменание за големите жертви, дадени от Съветския съюз във войната с нацистка Германия.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР